EU nettverk Viken søker nye EU-rådgivere/seniorrådgivere

 

Er du en engasjert og resultatorientert person med EU-prosjekterfaring? EU nettverk Viken søker etter personer som kan styrke regionens utnyttelse av verdens største forsknings- og innovasjonsprogram – Horisont 2020.

Se hele utlysningen her

EU-nettverk Viken har midler fra Forskningsrådet til å mobilisere flere forskere og bedrifter til å søke prosjekter i EUs forsknings- og innovasjonsprogram Horisont 2020. Nettverket består av Universitetet i Sørøst-Norge (prosjektleder) og Buskerud-, Vestfold- og Telemark fylkeskommuner. Et sentralt grep er å motivere og støtte bedrifter i deres arbeid mot muligheter i Horisont 2020 gjennom styrket rådgiverkapasitet i fylkene. Et koordinert regionalt samarbeid om utnyttelse av EUs programmer skal bidra til en veldreven og innovativ offentlig sektor, et bærekraftig og nyskapende næringsliv, og dermed blir en attraktiv region for talentfulle personer innen akademia, privat og offentlig sektor.

EU-nettverk Viken utlyser to EU-rådgiverstillinger i 50-100 % stilling med hovedoppgave å følge opp kartlagte H2020-potensielle bedrifter, og identifisere nye i samarbeid med kompetansemeglere i fylkeskommunene (FORREGION), Forskningsrådet og Innovasjon Norge. Stillingene utlyses som midlertidige oppdragsstillinger for en periode på 2 år med mulighet for forlengelse. EU-nettverk Viken startet i 2015 og har fått videreført bevilgning frem til og med 2020. Videreføring av stillingen etter to år avhenger av videre finansering fra partnerne i nettverket.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *