Seminar i Brussel: Autonom transport og regional verdiskapning

  

 

Dette er det siste som gikk ut på mail:

PÅMELDING og SISTE PÅMINNELSE TIL HORISONT 2020 DAGER I BRUSSEL

 

EU-nettverk Viken og samarbeidspartnerne arrangerer seminar med tema:

 Autonom Transport og Regional Verdiskaping

i Brussel mandag 20. og tirsdag 21. november.

Vi setter fokus på ‘Future trends in Autonomous Transport’ og skal belyse hvordan norske aktører kan posisjonere seg for å kunne ta en rolle innen autonom transport. Seminaret arrangeres i forbindelse med den årlige partnerskapsuken til nettverket ERRIN (European Regions Research and Innovation Network) i Brussel.

På programmet vil det være prosjekteksempler fra ledende Europeiske byer innen autonom transport, europeiske produsenter vil presentere sine løsninger og vi vil få høre om utvikling som foregår i Norge. På dag to vil fokuset rettes mot hvordan tverrfaglig samarbeid kan øke regioners innovasjonsevne og kommende utlysninger innen autonom transport i Horisont 2020 som er av interesse for norske aktører vil bli belyst. Innovasjon Norge og Forskningsrådet sine representanter i Brussel vil også være tilstede og bedrifter kan avtale oppfølgingsmøter med disse under dagene. Det vil også tilrettelegges for en felles middag hvor det er mulighet å knytte kontakter med andre som deltar. Et fullstendig program vil komme snart.

Partnerskapsuken til forsknings- og innovasjonsnettverket ERRIN holdes samme uke. Er du en aktør som ønsker å skaffe deg partnere for å bli med i et Horisont2020 prosjekt, så er Brussel stedet å være disse dagene. Rundt 50 prosjektideer er spilt inn fra bedrifter og forskningsmiljøer fra hele Europa.

Her finner du en oversikt over prosjekter.

Høres dette interessant ut for deg eller har du noen spørsmål?

  ta kontakt med Siri Svanemyr Eriksen: Send mail

—  eller registrer din interesse for å delta:  Påmeldingsskjema

— programmet finner du her.  Program 20.-21. nov

Posisjoneringsmidler fra Forskningsrådet og/eller EU nettverk Viken kan dekke kostnader til reisen etter søknad. For mer informasjon om midler fra Forskningsrådet klikk på lenken eller ta kontakt med Siri Svanemyr Eriksen for videre spørsmål : Forskningsrådets posisjoneringsmidler

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *